Kinderopvang


De Linge biedt dagopvang en peutergroepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Na de vierde verjaardag kan uw kind vanuit de dagopvang of peutergroep doorstromen naar het basisonderwijs en eventueel de buitenschoolse opvang (voor en/of na school) van het IKC. Tijdens de vakanties van het basisonderwijs en de peutergroepen is ook vakantieopvang mogelijk, zowel bij de dagopvang als de BSO.

Wanneer wij uw Inschrijfformulier ingevuld en ondertekend hebben ontvangen, ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging van inschrijving.
Ons streven is om uw kind op de door u gewenste ingangsdatum en dagen te plaatsen. De mogelijkheid bestaat dat er een wachttijd is. Wij nemen contact met u op om af te spreken wanneer uw kind kan starten of om met u een alternatief te bespreken.
Als u vragen heeft over het inschrijfformulier of over de kosten voor kinderopvang kunt u contact opnemen met de medewerkers van ons bestuurskantoor. Zij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 08.30-12.30 uur op 026-3179930, of per e-mail: kinderopvang@delinge.nl
Het inschrijfformulier kunt u, volledig ingevuld en ondertekend, opsturen naar: Stichting Kinderopvang De Linge
Polseweg 13
6851 DA HUISSEN
Of per email: kinderopvang@delinge.nl
BSO, VSO, TSO

Na een drukke schooldag is het belangrijk dat uw kind even tot rust kan komen, net als thuis, om daarna iets leuks te gaan doen. Op de BSO mag uw kind zelf kiezen wat het wil doen. Wordt het buiten spelen, sporten, knutselen, lezen, spelletjes doen of lekker kletsen met andere kinderen? Bij de BSO is altijd wat te doen. We organiseren leuke activiteiten op het gebied van sport, cultuur en natuur. Denk hierbij aan voetballen, schilderen of toneel; er is voor elk wat wils. Leuk om te doen met je leeftijds- of misschien wel klasgenootjes!

Opvang is al mogelijk vanaf 2 uur per week! Voorschoolse en buitenschoolse opvang bij De Linge is vooral ook leuk! Samen met de kinderen kijken we welke activiteiten we gaan doen. Welke interesses hebben de kinderen en welke thema’s spelen er op school? Bovendien blijft uw kind in een vertrouwde omgeving met bekende gezichten.

De Linge biedt buitenschoolse opvang aan in de uren voor en na school, in vakanties en op studiedagen. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden!

Wij bieden:

  • Opvang van 07:30 tot 18:00 uur, het hele jaar
  • Opvang al vanaf 2 uur per dag

Heeft u nog vragen over buitenschoolse opvang van De Linge? Neem contact op met ons bestuurskantoor via 026 – 3179933.

Beleidsdocumenten

Pedagogisch Beleidsplan Dagopvang KO De Linge

Beleid Veiligheid en gezondheid

Pedagogisch Beleidsplan Buitenschoolse Opvang Kinderopvang De Linge

    No events