Groep 5


6 maart 2020

Vandaag deed groep 5 een leuk Zweeds renspel om te oefenen voor de taaltoets. Het weer liet het vanmorgen helaas niet toe om dit spel buiten te spelen. Maar dan in de klas!

14 februari 2020

De kinderen van groep 5 t/m 8 hebben een creatieve middag gehad in het thema van Carnaval. Wij hebben maskers geknutseld, een carnevalsoptocht gemaakt en geschminkt.

7 februari 2020

De kinderen van de groep 5 hebben een leuke, leerzame EHBO-les gehad van Yvonne, vrijwilligster van de EHBO vereniging van Huissen. We hebben meer geleerd over botbreuken, snijwonden, bewusteloosheid, stabiele zijligging, verslikking en vergiftiging.

24 januari 2020

Op 24 januari hebben de leerlingen van groep 5, 6/7 en 8 een leuke Engelse les gehad van leerlingen van het OBC uit Bemmel. We hebben leuke spelletjes gedaan en allerlei nieuwe woorden geleerd.

16 januari 2020

Op donderdag 16 januari hebben we afscheid genomen van onze stagiaire juf Ilse. We hebben afgesloten met een leuk spel en een traktatie van de juf. Bedankt voor alles, lieve juf Ilse!

29 november 2019

In groep 5 deden we een leuk creatief circuit rondom het thema Sinterklaas. We schreven gedichten, maakten een trekpop, bakten pepernoten en gingen sjoelen met chocolademunten. Met hulp van een boel ouders hebben we deze leuke middag kunnen realiseren!