Buitenschoolse opvang (Het uilennest)


Telefoon buitenschoolse opvang: 06 3095 3063
E-mail buitenschoolse opvang: bsohetdrieluik@delinge.nl
Openingstijden buitenschoolse opvang: maandag tot en met vrijdag van 7:00 – 19:00 uur

Na een drukke schooldag is het belangrijk dat uw kind even tot rust kan komen, net als thuis. Op de Buitenschoolse opvang (BSO) mogen ze zelf kiezen wat ze willen doen. Wordt het buiten spelen, sporten, knutselen, lezen, spelletjes doen of lekker kletsen met andere kinderen? Er is altijd wat te doen. Ze ontmoeten ook veel leeftijdgenootjes en zelfs klasgenootjes.

We organiseren heel veel leuke activiteiten op het gebied van sport, cultuur en natuur. Denk hierbij aan een voetballen, schilderen of toneel; er is voor elk wat wils.

Flexibel & op maat

Het Drieluik biedt buitenschoolse opvang aan in de uren voor en na school, in vakanties en op studiedagen. Bij onze BSO bent u flexibel in het afnemen van uren. De opvang sluit aan bij uw wensen. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden!

Wij bieden:

  • Opvang van 07:00 tot 19:00 uur
  • Het hele jaar geopend
  • Vakantieopvang

Tarieven van de BSO variëren vanaf € 7,81 – € 9,95  per uur. De kosten voor inschrijving bedragen € 12,50 en worden met de eerste maandfactuur verrekend. Als beide ouders werken is er mogelijk recht op een tegemoetkoming in de kosten van deze opvang (Toeslagregeling Kinderopvang).

Bereken nu uw werkelijke kosten kinderopvang met onze handige rekentool.

Tarieven buitenschoolse opvang 

Inschrijfformulier-Kinderopvang-De-Linge-2020