Archief: Nieuws


Kinderpostzegels


Groep 8 heeft meegedaan met de jaarlijkse kinderpostzegelactie. Alle 11 leerlingen hebben hun best gedaan om zoveel mogelijk te verkopen voor het goede doel. Van 29 september t/m 6 oktober zijn zij langs de deuren gegaan. Het totaalbedrag dat zij opgehaald hebben is: € 2325,60

Lees verder

Pyjamafeest


Alle kinderen van de onderbouw mochten vrijdagavond 8 oktober in hun pyjama naar school komen om samen frietjes te eten en te kijken naar een voorstelling over de boze heks. Het was een beetje spannend, maar vooral heel erg leuk! En wat kunnen onze juffen toch goed toneelspelen!   

Lees verder

Halloweenparty


Vorige week stond het jaarlijkse bovenbouwfeest in het thema van Halloween! We hebben gedanst, gezongen, een quiz gedaan, een film gekeken en monsterkoekjes gemaakt. Het was een hele geslaagde avond! Ook dank aan de de ouderraad die alle leerlingen heeft voorzien van drinken en lekkers!   

Lees verder

Dierendag


Maandag 4 oktober hebben we onze huisdieren kunnen bewonderen op het schoolplein. Papa’s, mama’s, oma’s, opa’s, broers en zussen zijn met de dieren naar school gekomen. Het zonnetje scheen en iedereen heeft dieren kunnen bekijken, aaien en knuffelen. Het was een geslaagde middag!

Lees verder