Peutergroep (De Vlindertuin)


Telefoon peutergroep: 0630597797
E-mail peutergroep: vlindertuin@delinge.nl
Openingstijden peutergroep: maandag tot en met vrijdag van 8.15 – 12.15 uur

Een kind is van nature actief, nieuwsgierig én wil leren. Voor peuters valt er nog veel te ontdekken. Dit stimuleren we bij de peutergroep van IKC Het Drieluik, waar kinderen van 2 tot 4 jaar samen spelen en leren. Doelstelling voor alle peuters is een soepele overgang naar de basisschool. De peutergroep en opvang zijn gevestigd in hetzelfde gebouw als basisschool Het Drieluik. De mogelijkheden binnen het IKC zijn:

Kinderopvang van 0 tot 4 jaar

Peutergroep

Peuteropvang

VVE

 

Verlengde peuteropvang

Op IKC Het Drieluik is het mogelijk gebruik te maken van verlengde tijden voorafgaand of aansluitend aan de peutergroep. Deze mogelijkheid in combinatie met

deelname aan de peutergroep valt onder de Toeslagregeling Kinderopvang. De openingstijden van verlengde opvang worden afgestemd op de behoefte van ouders. De minimale afname voorafgaand aan de peutergroep is een half uur, voor de aansluitende lunch wordt 1 uur gerekend.

Hoe ziet het er uit?

De Vlindertuin is gevestigd aan het Ot en Sienpad in de wijk de Zilverkamp in Huissen en is gevestigd in basisschool Het Drieluik. Het heeft de beschikking over 1 groepslokaal. De Vlindertuin maakt samen met de basisschool gebruik van een speel/gymlokaal. Er is een ruime buitenspeelplaats met een zandbak en speelhuisje. De speelplaats is deels verhard en deels voorzien van gras. Hierdoor biedt de buitenruimte veel verschillende speelmogelijkheden waaronder fietsen, klimmen, picknicken en met zand en water spelen.

Meer informatie

Daarnaast kunt u meer lezen over peutergroepen en peuteropvang op de website van De Linge.

 

 

    No events