Kijk mee op ons IKC!


Vrijdag 24 maart mogen ouders en kinderen bij ons IKC een ochtend meekijken en meedoen op het IKC. Bijvoorbeeld om te zien wat de peuters aan het doen zijn en hoe de kleutergroep eruit ziet. Vertel het dus aan vrienden, familie en in de buurt en laat ze komen kijken!  

IKC Het Drieluik- De Vlindertuin bestaat uit Daltonbasisschool Het Drieluik, peutergroep De Vlindertuin en kinderopvang en BSO De Vlindertuin. Kinderen kunnen bij ons terecht van 0 tot 13 jaar. Door opvang en onderwijs te combineren leren we de kinderen nog beter kennen. We weten wat ze nodig hebben en stimuleren de kinderen het beste uit zichzelf te halen. Kinderen leren hoe ze elkaar kunnen aanvullen en op welke manier je goed en prettig samenwerkt. Respect hebben voor elkaar is voor ons een vereiste om samen te leven.

Kinderen met lef!

Onderwijs op maat. Het beste uit jezelf halen. Daar staat onze school en IKC Het Drieluik – De Vlindertuin voor. Ons team werkt er iedere dag aan om alle kinderen te laten uitgroeien en uitbloeien tot kinderen die zelfstandig zijn, hun verantwoordelijkheid kunnen en durven nemen, die samen willen werken en die zich kritisch durven op te stellen. We willen kinderen afleveren met LEF!

Kijk mee vrijdag 24 maart

Tussen 09:00 en 11:00 uur kunt u vrijdag 24 maart kennis maken met ons IKC.