Peutergroep De Vlindertuin


Telefoon peutergroep: 0630597797
Telefoon kinderdagverblijf: 026-3251111

De Vlindertuin maakt sinds 20 januari 2016 deel uit van IKC Het Drieluik-De Vlindertuin. Er wordt zowel dagopvang voor kinderen van nul tot vier jaar als peutergroep voor peuters van twee tot vier jaar geboden. De peutergroep en opvang zijn gevestigd in hetzelfde gebouw als basisschool Het Drieluik. De mogelijkheden binnen het IKC zijn:

Kinderopvang van 0 tot 4 jaar

Peutergroep

Peuteropvang

VVE

Een kind is van nature actief, nieuwsgierig én wil leren. Voor peuters valt er nog veel te ontdekken. Dit stimuleren we bij de peutergroep van IKC Het Drieluik – De Vlindertuin waar kinderen van 2 tot 4 jaar samen spelen en leren. Doelstelling voor alle peuters is een soepele overgang naar de basisschool.

Openingstijden

Het kinderdagverblijf De Vlindertuin is elke dag geopend van 07:00 uur tot 18:30 uur.

Peutergroep De Vlindertuin is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur. Daarnaast zijn er ook groepen op de dinsdag en donderdagmiddag geopend van 12.15 tot 14.45 uur.

Verlengde peuteropvang

Op IKC Het Drieluik – De Vlindertuin is het mogelijk gebruik te maken van verlengde tijden voorafgaand of aansluitend aan de peutergroep. Deze mogelijkheid in combinatie met deelname aan de peutergroep valt onder de Toeslagregeling Kinderopvang. De openingstijden van verlengde opvang worden afgestemd op de behoefte van ouders. De minimale afname voorafgaand aan de peutergroep is een half uur, voor de aansluitende lunch wordt 1 uur gerekend.

Hoe ziet het er uit?

De Vlindertuin is gevestigd aan het Ot en Sienpad in de wijk de Zilverkamp in Huissen en ligt bij basisschool Het Drieluik. Het heeft de beschikking over 1 groepslokaal. De Vlindertuin maakt samen met de basisschool gebruik van een speel/gymlokaal. Er is een ruime buitenspeelplaats met een zandbak en speelhuisje. De speelplaats is deels verhard en deels voorzien van gras. Hierdoor biedt de buitenruimte veel verschillende speelmogelijkheden waaronder fietsen, klimmen, picknicken en met zand en water spelen.

Meer informatie

Daarnaast kunt u meer lezen over peutergroepen en peuteropvang op de website van De Linge.

KDV IKC Het Drieluik - De Vlindertuin bank